Paulintie 4B Mustasaari

Erinomaisella paikalla Sepänkylässä kakkoskerroksen remontoitu ja täysin muuttovalmis huoneisto. Parveke mukavasti etelään. Taloyhtiössä on tehty tarpeellisia korjauksia ja huoltoja vuosien aikana. Yhtiöllä on oma tontti, kaukolämpö ja tietenkin hissi.

Huoneistossa on juuri valmistunut kattava remontti: keittiö koneineen, kylpyhuone ja kaikki pinnat on uusittu. Kylpyhuoneessa on tyylikkäät marmorikuvioiset kaakelit seinissä ja harmaat lattialaatat, lattioissa on kestävä, vaalea vinyyli, seinät on maalattu pehmeän valkoisiksi. Keittiö on yhdistelmä ajatonta harmaata ja marmorikuviota. Yhtiössä on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu viilennystä varten ja myös parvekelasituksiin on luvat jo olemassa.

Tämä asunto soveltuu edullisen hintansa ansiosta erinomaisesti ensiasunnoksi, mutta myös ikäihmisille loppuiän kodiksi. Kaikki Sepänkylän palvelut aivan kulman takana eikä Kivihakaankaan ole kuin jokunen kilometri. Tervetuloa ihastumaan ja ostamaan omaksi!

Andra våningens helt renoverad och flyttfärdig lägenhet med utmärkt läge i Smedsby. Balkongen mot söder. Det har gjorts nödvändiga renoveringar och skötsel under åren. Husbolaget har egen tomt, fjärrvärme och hiss förstås.

Hela bostaden har just gått genom en omfattande renovering: kök, badrum och alla ytor. Badrummet har stiliga kaklar med marmormönster och grått klinkergolv, på golven finns det hållbart, ljust vinyl, väggarna är vitmålade med en mjuk nyans. Köket är en kombination av tidlösa gråa färger och marmormönster. I detta husbolag är det lovligt att installera luftvärmepump för kylning och även tillstånd för balkongglas finns färdigt.

Lägenheten lämpar sig utmärkt som en första bostad, tack vare sitt förmånliga pris, men även för äldre människor. All Smedsbys service finns bakom hörnet och bara några kilometer till Stenhaga. Välkommen att bli förtjust och köpa åt sig själv!

Tiedot

Kohdenumero 20512193
Sijainti Paulintie 4B 65610 Mustasaari
Huoneistoselitelmä 2h+k+kph/wc/s+p
Huoneita 2
Asuintilojen pinta-ala 54.5m2
Muiden tilojen pinta-ala 0m2
Rakennusvuosi 1999

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta 119 000,00 €
Myyntihinta 82 810,61 €
Velkaosuus 36 189,39 €
Yhtiövastike 597,33 € / kk
Vesimaksu 24,65 € / kk
Varainsiirtovero 1,5%. Jos ostaja haluaa maksaa lainaosuuden pois kaupanteon yhteydessä, hän vastaa lainaosuuslaskun tilaamisesta aiheutuvista kuluista sekä poismaksusta aiheutuvista mahdollisista ylimääräisistä pankkikuluista. Taloyhtiön osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Mahdollista asentaa omalla kustannuksella parvekelasitukset ja ilmalämpöpumppu.
Energialuokka D2018

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus Vuodelta 2024, paitsi kaapinrungot alkuperäiset.
Kylpyhuoneen kuvaus Vuodelta 2024.
Saunan kuvaus Vuodelta 2024. Pilarikiuas, tervaleppälauteet.
Kattotyyppi harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus peltikate

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähellä

Ota yhteyttä

Kallio Emmamaria

Kiinteistönvälittäjä LKV/AFM, KiAT, BA

    Myytkö kotiasi tai etsitkö uutta? Ota yhteyttä