Tuvasvägen 43 B Maalahti

Sympaattinen, kodikas ja historiallisesti arvokas punainen hirsitalo etsii uutta omistajaa Maalahdessa. Asuinrakennusta on korjattu ja perinnemateriaalein kauniisti entisöity vuosien 1994-2000 välissä. Kiinteistöllä on sähköliittymä ja sinne on mahdollista hankkia kuituliittymä, kaapeli-TV ja kunnan vesi.

Alakerrassa on suuri tupakeittiö, makuuhuone ja sininen kamari, jossa oma tulisija. Yläkerrassa on runsaasti rakentamatonta tilaa, jonne on mahdollista saada esimerkiksi kolme makuuhuonetta. Pihapiirissä on puulämmitteinen sauna ja puucee. Myös säilytystilaa löytyy satoja neliöitä useista ulkorakennuksista.

Ihastuttava rakennus vapaa-ajan viettoon tai vakituiseen asumiseen. Tällä kiinteistöllä todella on sielu ja historiaa löytyy, onhan ikää kertynyt reilusti yli sata vuotta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tunnet veressäsi vetoa menneeseen aikaan, osaat kunnostaa ja rakkaudella vaalia vanhaa. Vain yksityisnäyttöjä!


Ett sympatiskt, mysigt och historiskt värdefullt rött stockhus söker en nu ägare i Malax. Stugan har gått genom renoveringar och vackert restaurerats med traditionella material under åren 1994-2000. Fastigheten har elanslutning och det är möjligt att skaffa dit fibernät, kabel-TV och kommunalt vatten.

I nedre våningen finns det ett stort stugkök, sovrum och ett blått rum med egen eldstad. I övre våningen finns det mycket obyggda kvadrater, dit man kan få tex tre sovrum. På gården finns det vedbastu och utedass. Även gott om förvaringsutrymme finns i flera uteförråd.

En tjusig byggnad för fritidsbruk eller med för att bo året runt för en renoveringskunnig visionär. Detta hus verkligen har en själ och historia, för det är redan över hundra år gammalt. Var djärv och ta kontakt, om ditt blod dras mot den gångna tiden, du kan renovera och kärleksfullt ta hand om det gamla. Endast privata visningar!

Tiedot

Kohdenumero 21802075
Sijainti Tuvasvägen 43 B 66100 Maalahti
Huoneistoselitelmä 2h+tupakeittiö+eteinen+ulkosauna+useita ulkorakennuksia
Huoneita 3
Asuintilojen pinta-ala 70m2
Muiden tilojen pinta-ala 60m2

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta 45 000,00 €
Myyntihinta 45 000,00 €
Lisätietoja maksuista Kiinteistövero: 286,00 € / v
Mahdollinen varainsiirtovero 4%.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiön kuvaus Lattiat avattu, lattialaudat hiottu ja maalattu. Seinät levytetty ja maalattu, katto ja leiviunuuni maalattu. Ovet ootrattu perinteisellä metodilla.
WC-tilojen kuvaus Puucee ulkona.
Saunan kuvaus Kantovesi.
Olohuoneen kuvaus Lattiat avattu, lattialaudat hiottu ja maalattu. Seinät levytetty ja maalattu, katto maalattu ja ovet ootrattu perinteisellä metodilla.
Makuuhuoneiden kuvaus Lattiat avattu, lattialaudat hiottu ja maalattu. Seinät levytetty ja maalattu, ovet ootrattu perinteisellä metodilla.
Kattotyyppi harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus tiilikate

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kaikki Maalahden keskustan palvelut n. 1,5 km.
Liikenneyhteydet Vaasan keskustaan 26 km.

Ota yhteyttä

Kallio Emmamaria

Kiinteistönvälittäjä LKV/AFM, KiAT, BA

    Myytkö kotiasi tai etsitkö uutta? Ota yhteyttä