Kauppapuistikko 4 Vaasa

Tällä hetkellä ainoastaan yksityisnäyttöjä! / För tillfället endast privata visningar!

Rauhallisesta ja vakaasta keskustayhtiöstä muuntautuvalla pohjaratkaisulla oleva neliö, joka pintaremonttien tarpeessa. Yhtiössä on juuri alkamassa käyttövesiputkien saneeraus, samalla on tarkoitus uusia porrashuoneita ja osittain sähköjä. Oma remontti on nyt helppo ajoittaa yhtäaikaisesti yhtiön remonttien kanssa!

Asunnon kaikkia huoneratkaisuja voi muokata vastaamaan omia tarpeita. Esimerkiksi keittiötä voi avata viereisen makuuhuoneen suuntaan, kylpyhuoneeseen saa laitettua halutessaan toisen vessan ja jopa saunan rakentaminen on mahdollista.

Anna mielikuvituksen lentää ja remontoi tämä suuri, edullinen cityasunto unelmiesi kodiksi! Myös autopaikka on mahdollista saada.

En fyrarummare med en flexibel planlösning på ett stabilt och lugnt husbolag i centrum. Lägenheten behöver ytrenovering. Husbolaget skall just starta vattenrörsanering och på samma gång skall det förnyas trappuppgångar och delvis elen. Nu är lätt att börja med egna renoveringar samtidigt med bolaget!

Alla rumslösningar i bostaden kan justeras enligt egen smak. Tex köket kan man öppna mot sovrummet bredvid, till badrummet kan man bygga en till wc vid behov och även en bastu är möjligt att bygga.

Låt fantasin flyga och renovera denna stora, förmånliga citylägenheten till ditt drömhem! Det finns också en chans för en bilplats.

Tiedot

Kohdenumero 9673616
Sijainti Kauppapuistikko 4 65100 Vaasa
Huoneistoselitelmä 4h+k+kph+wc+vh+p
Huoneita 4
Asuintilojen pinta-ala 99m2
Muiden tilojen pinta-ala 0m2
Rakennusvuosi 1974

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta 179 000,00 €
Myyntihinta 179 000,00 €
Hoitovastike 356,40 € / kk
Vesimaksu 27,00 € / kk
Hoitovastikkeeseen on ehdotettu korotusta, uudeksi vastikkeeksi on kaavailtu 3,80e/m2. Vesimaksu on suunniteltu muutettavaksi kulutuksen mukaan LVIS-remontin yhteydessä. Yhtiökokous päättää asiasta. Mahdollinen varainsiirtovero 2%.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Energialuokka E2013

Asunnon tilat ja materiaalit

Kattotyyppi tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus huopakate

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kaikki keskustan palvelut vieressä.

Ota yhteyttä

Kallio Emmamaria

Kiinteistönvälittäjä LKV/AFM, KiAT, BA
Myytkö kotiasi tai etsitkö uutta? Ota yhteyttä