Kirkkopuistikko 22 Vaasa

Ritz 22: www.ritz22.fi

Upeasta arvokiinteistöstä nyt ennakkomarkkinoinnissa syksyllä 2020 valmistuva kolmoskerroksen uusi neliö, jossa kaksi kylpyhuonetta. Kulmahuoneisto, näkymät Hovioikeudenpuistikolle ja palokujalle.

Perinteikäs ja pitkän historian omaava Suomen Pankin talo tunnetaan myös Ritzin talona ja on kaikille vaasalaisille tuttu. Tämä paikalle rakennettu, tiilirakenteinen talo on tehty aikana, jolloin rakennettiin vielä korkealaatuisista materiaaleista aikaa ja vaivaa säästämättä, ammattiylpeyttä tuntien. Talo on täynnä hienoja, loppuun asti mietittyjä yksityiskohtia ja se edustaa tyylisuunnaltaan myöhäistä klassisismia. Arkkitehtina on J. S. Siren, joka on suunnitellut myös eduskuntatalon.

Nyt rakenteilla oleva huoneiston pääsuunnittelija on arkkitehti Kaarlo Viljanen. Yksityiskohdat ovat loppuun asti mietittyjä huomioiden niin modernit laatuvaatimukset, talon historia, estetiikka kuin arjen toimivuus. Lopputulos on arvokiinteistöön saumattomasti ja luontevasti sopiva vanhoihin raameihin tehty, yksilöllinen uusi koti.

Varaa nopeasti, enää muutama asunto vapaana!

Förhandsmarknadsföring av på hösten 2020 färdigblivande fyrarummare i tredje våningen med två badrum i utsökt värdefastighet. Gavellägenhet, utsikt mot Hovrättsesplanaden och brandstigen.

Det traditionsrika Finlands Banks hus, känt också som Ritz-huset, är med sin långa historia välbekant för alla vasabor. Detta på platsen byggda tegelhus är byggt under en tid då man ännu använde högklassiga material och kände yrkesstolthet och inte sparade någon möda vid byggande. Huset, fullt med noggrant utfunderade detaljer, representerar till stilinriktning senklassicism. Det är planerat av arkitekten J. S. Siren, som också planerat riksdagshuset.

Huvudplanerare för den lägenhet som nu byggs är arkitekt Kaarlo Viljanen. Vid planeringen av samtliga detaljer har tagits hänsyn till moderna kvalitetskrav och vardagsfunktionalitet lika väl som till estetik och husets historia. Slutresultatet blir ett personligt nytt hem som harmoniskt passar in i den gamla värdefastighetens ramar.

Reservera med det snaraste, endast några bostäder kvar!

Tiedot

Kohdenumero 9998058
Sijainti Kirkkopuistikko 22 65100 Vaasa
Huoneistoselitelmä 4h+k+2xkph/wc+et
Huoneita 4
Asuintilojen pinta-ala 112m2
Muiden tilojen pinta-ala 11m2
Rakennusvuosi 1952

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta 399 000,00 €
Myyntihinta 399 000,00 €
Hoitovastike 369,00 € / kk
Vesimaksu 19,00 € / kk
Autopaikkamaksu 15,00 € / kk
Pesutupa 3e/h. Mahdollinen varainsiirtovero 2%.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Energialuokka E2013

Asunnon tilat ja materiaalit

Kattotyyppi aumakatto
Kattomateriaalin kuvaus peltikate / kupari

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kaikki keskustan palvelut vieressä.

Ota yhteyttä

Kallio Emmamaria

Kiinteistönvälittäjä LKV/AFM, KiAT, BA

    Myytkö kotiasi tai etsitkö uutta? Ota yhteyttä