Hakolantie 3 Laihia

Yksitasoinen, valoisa ja tilava saunallinen rivitalokolmio reilun kilometrin päässä Laihian keskustasta. Takaovelta aukeaa poikkeuksellisen kaunis jokinäkymä ja piha, jossa kasvaa rakkaudella vaalittuja perennoja. Yhtiöstä on vuosien varrella pidetty hyvää huolta, mm. salaojitukset ja sadevesijärjestelmät on uusittu, samoin ovet ja lukitukset, viimeisimpänä juuri uusittu ikkunat.

Asunto on alkuperäisasussaan ja kaipaa pintojen osalta remontointia. Huonejako on järkevä ja toimiva, tilavaa ikkunallista vaatehuonetta on mahdollista hyödyntää vaikkapa työtilana. Ilmalämpöpumppu, käyttöullakko, ulkovarasto ja autokatos.

Tule tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien asuntoon ja osta omaksesi! Investigo Oy on tehnyt asunnossa kosteusmittaukset 02/2023, raportti välittäjällä.

Tiedot

Kohdenumero 20746473
Sijainti Hakolantie 3 66400 Laihia
Huoneistoselitelmä 3h+k+kph/s/wc+vh+var.+piha+ak
Huoneita 3
Asuintilojen pinta-ala 80m2
Muiden tilojen pinta-ala 0m2
Rakennusvuosi 1988

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta 69 000,00 €
Myyntihinta 69 000,00 €
Bolagsvederlag 216,00 € / kk
Mahdollinen varainsiirtovero 2%. Sähkönkulutusarvio n. 10.000kWh/v. Taloyhtiössä on juuri vaihdettu ikkunat. Tähän asuntoon tulee kohdistumaan arviolta n. 6.500 euron lainaosuus, jonka ostaja ottaa vastattavakseen. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Asunnon tilat ja materiaalit

Kattotyyppi harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus peltikate

Ota yhteyttä

Kallio Emmamaria

Kiinteistönvälittäjä LKV/AFM, KiAT, BA
Dags att sälja ditt hem och söka nytt? Ta kontakt